Je vindt ons ook op:

Home > Blog > Kerstmarkten in Polen

Kerstmarkten in Polen

Kerstmarkten in Polen

De kerstdagen zijn zonder twijfel de mooiste en warmste dagen in het jaar, ook wij vieren het in de winter. Zelfs als de straten nog niet wit zijn, maar alleen grijs en nat, krijgen ze de kerstcharme vanwege de ontelbare kleine lichtjes in alle mogelijke kerstsymbolen. We dwalen door dit winterland van licht, drinken koffie met kruiden, jagen op feestelijke creaties en geschenken. Een echt sprookje midden in de winter.

Kerstmarkten in Polen

Kerstmarkten zullen ons zeker meenemen naar de sprookjeswereld. Ze zitten vol met attracties voor het hele gezin. Je kunt hier vrienden ontmoeten, goed eten (vaak regionale gerechten proeven), cadeaus vinden en eindelijk gaan schaatsen met het hele gezin.

Kerstmarkten in Polen

Kerstmarkt in Polen beleven?

In het aanbod van Polandfinest.nl vind je accommodaties in de steden die één van de mooiste kerstmarkten in Polen organiseren. Je vindt de kerstsfeer in een sprookjesachtige omgeving in Wrocław, Gdańsk, Poznań Warszawa, Kraków of Ƚódź . Zodra je buik vol is van de verschillende lekkernijen en glühwein, en je kinderen de georganiseerde spellen beu zijn, is er niks mooiers dan terug te komen naar één van de prachtige en gezellige appartementen die Polandfinest.nl voor je heeft gevonden.

Kerstmarkten in Polen

Reizen naar Polen is makkelijker dan je denkt

Bij het plannen van een weekendje weg met Kerstmis, denken we meestal aan onze buren in Duitsland of een kort bezoek aan Londen. Als je op zoek bent naar kerstinspiraties, goed eten en een magisch sfeer, dan moet je zeker één van de kerstmarkten bezoeken in Polen. We garanderen dat  je door de feestelijke sfeer en het sprookjesachtige landschap, betoverd terug zult komen.  

De luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Wizzair of Ryanair brengen je in iets meer dan een uur naar één van de bovengenoemde steden.

Kerstmarkten in Polen   Kerstmarkten in Polen

Alvast heel veel plezier in Polen!

Alles wat je moet weten voordat je naar Polen gaat, lees je in onze blog over de praktische zaken.
Praktische informatie over Polen